logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Anna Jacobapolder in Sint Philipsland

Begrijp de huizenprijzen in Anna Jacobapolder Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Anna Jacobapolder Tholen

Anna Jacobapolder is een buurt in de wijk Sint Philipsland en plaats Sint Philipsland binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.745 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anna Jacobapolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 243.787 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 243.787
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Anna Jacobapolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anna Jacobapolder is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anna Jacobapolder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anna Jacobapolder

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anna Jacobapolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anna Jacobapolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anna Jacobapolder. Een eengezinswoning in Anna Jacobapolder komt het meest (96%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anna Jacobapolder

In Anna Jacobapolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anna Jacobapolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anna Jacobapolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Anna Jacobapolder Tholen

Starterswoningen in Anna Jacobapolder Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Anna Jacobapolder Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anna Jacobapolder Tholen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Anna Jacobapolder Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Anna Jacobapolder Tholen

Wil je een huis kopen in Anna Jacobapolder Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anna Jacobapolder Tholen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anna Jacobapolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anna Jacobapolder.

Bekijk alle koopwoningen in Anna Jacobapolder Tholen. Zoek je huurwoning in Anna Jacobapolder Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Anna Jacobapolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anna Jacobapolder is 3.002 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.304 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Anna Jacobapolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anna Jacobapolder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Anna Jacobapolder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Anna Jacobapolder. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint Philipsland in de gemeente Tholen.

Sint Philipsland Verspreide huizen Sint Philipsland Anna Jacobapolder

Alle straten van Anna Jacobapolder

Anna Jacobapolder bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.