Alle woningmarktinfo Buitengebied Biervliet

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Biervliet

Een eerste blik op Buitengebied Biervliet

Buitengebied Biervliet is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Biervliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 360.710 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 360.710
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Biervliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Biervliet is 90 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Biervliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Biervliet

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Biervliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Biervliet.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Biervliet. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Biervliet. Een eengezinswoning in Buitengebied Biervliet komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Biervliet

In Buitengebied Biervliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Biervliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Biervliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Biervliet
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Biervliet

Wil je een huis kopen in Buitengebied Biervliet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Biervliet . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Biervliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Biervliet.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Biervliet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Biervliet.

Huizenprijzen in Buitengebied Biervliet

Starterswoningen in Buitengebied Biervliet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Biervliet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Biervliet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Biervliet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Biervliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Biervliet is 2.924 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.493 euro).

Leeftijden Buitengebied Biervliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Biervliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Biervliet

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Biervliet. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied Biervliet in de gemeente Terneuzen.

Buitengebied Biervliet

Alle straten van Buitengebied Biervliet

Buitengebied Biervliet bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen