Alle woningmarktinfo Binnenstad-Java Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Binnenstad-Java

Een eerste blik op Binnenstad-Java

Binnenstad-Java is een buurt in de wijk Terneuzen Centrum en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.710 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-Java. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 331.565 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 331.565
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Binnenstad-Java

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Binnenstad-Java is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Binnenstad-Java moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Binnenstad-Java.

Woningen recent verkocht in Binnenstad-Java

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-Java. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binnenstad-Java.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binnenstad-Java. Een eengezinswoning in Binnenstad-Java komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Binnenstad-Java

In Binnenstad-Java wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Binnenstad-Java

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Binnenstad-Java (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Binnenstad-Java
Binnenring: Nederland

Binnenstad-Java waar ligt dat?

Woningen te koop in Binnenstad-Java

Wil je een huis kopen in Binnenstad-Java? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binnenstad-Java . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Binnenstad-Java alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binnenstad-Java.

Bekijk hier alle koopwoningen in Binnenstad-Java. Zoek je huurwoning in Binnenstad-Java? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Binnenstad-Java

Starterswoningen in Binnenstad-Java zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Binnenstad-Java zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binnenstad-Java zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Binnenstad-Java? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Binnenstad-Java

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Binnenstad-Java is 1.925 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.831 euro).

Leeftijden Binnenstad-Java

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binnenstad-Java vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Binnenstad-Java

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Binnenstad-Java. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Centrum in de gemeente Terneuzen.

Binnenstad-Java

Alle straten van Binnenstad-Java

Binnenstad-Java bestaat uit 73 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.