logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Binnenstad-Java in Terneuzen

Begrijp de huizenprijzen in Binnenstad-Java Terneuzen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Binnenstad-Java Terneuzen

Binnenstad-Java is een buurt in de wijk Terneuzen Centrum en plaats Terneuzen binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.810 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-Java. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 296.461 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 296.461
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Binnenstad-Java

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Binnenstad-Java is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Binnenstad-Java moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Binnenstad-Java.

Woningen recent verkocht in Binnenstad-Java

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-Java. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binnenstad-Java.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binnenstad-Java. Een eengezinswoning in Binnenstad-Java komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Binnenstad-Java

In Binnenstad-Java wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Binnenstad-Java

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Binnenstad-Java (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Binnenstad-Java Terneuzen

Starterswoningen in Binnenstad-Java Terneuzen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Binnenstad-Java Terneuzen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binnenstad-Java Terneuzen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Binnenstad-Java Terneuzen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Binnenstad-Java Terneuzen

Wil je een huis kopen in Binnenstad-Java Terneuzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binnenstad-Java Terneuzen . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Binnenstad-Java alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binnenstad-Java.

Bekijk alle koopwoningen in Binnenstad-Java Terneuzen. Zoek je huurwoning in Binnenstad-Java Terneuzen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Binnenstad-Java

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Binnenstad-Java is 2.098 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Binnenstad-Java

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binnenstad-Java vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Binnenstad-Java

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Binnenstad-Java. De buurt zelf valt binnen de wijk Terneuzen Centrum in de gemeente Terneuzen.

Binnenstad-Java

Alle straten van Binnenstad-Java

Binnenstad-Java bestaat uit 74 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.