Huizenmarkt Steenbergen-Noord in Steenbergen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Steenbergen-Noord

Woningmarkt Steenbergen-Noord

Steenbergen-Noord is een buurt in de wijk Steenbergen en plaats Steenbergen binnen de gemeente Steenbergen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.935 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 403.343 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 403.343
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Steenbergen-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Steenbergen-Noord is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Steenbergen-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Steenbergen-Noord.

Woningen recent verkocht in Steenbergen-Noord

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Steenbergen-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Steenbergen-Noord. Een eengezinswoning in Steenbergen-Noord komt het meest (82%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Steenbergen-Noord

In Steenbergen-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Steenbergen-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Steenbergen-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Steenbergen-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Steenbergen-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Steenbergen-Noord vergeleken met de Steenbergen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Steenbergen-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Steenbergen-Noord

Wil je een huis kopen in Steenbergen-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Steenbergen-Noord . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Steenbergen-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Steenbergen-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Steenbergen-Noord. Zoek je huurwoning in Steenbergen-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Steenbergen-Noord

Starterswoningen in Steenbergen-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Steenbergen-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Steenbergen-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Steenbergen-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Steenbergen-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Steenbergen-Noord is 3.504 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.145 euro).

Leeftijden Steenbergen-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Steenbergen-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Steenbergen-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Steenbergen-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Steenbergen in de gemeente Steenbergen.

Steenbergen-Centrum Welberg Steenbergen-Zuid Steenbergen-Noord Industrieterrein Reinierpolder Graaf Hendrik- en Triangelpolder Westelijke polders Het Oudland

Alle straten van Steenbergen-Noord

Steenbergen-Noord bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.