logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Steenbergen

Begrijp de huizenprijzen in Steenbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Steenbergen

Steenbergen is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.610 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 442.775 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 73
Gemiddelde vraagprijs € 442.775
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Steenbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Steenbergen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Steenbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Steenbergen.

Woningen recent verkocht in Steenbergen

Er zijn recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Steenbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Steenbergen. Een eengezinswoning in Steenbergen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Steenbergen

In Steenbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Steenbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Steenbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Steenbergen

Starterswoningen in Steenbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Steenbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Steenbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Steenbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Steenbergen

Wil je een huis kopen in Steenbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Steenbergen . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Steenbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Steenbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Steenbergen. Zoek je huurwoning in Steenbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Steenbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Steenbergen is 3.329 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.131 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Steenbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Steenbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Steenbergen

Steenbergen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.