Dinteloord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dinteloord

Een eerste blik op Dinteloord

Dinteloord is een buurt in de gemeente Steenbergen. Deze buurt telt volgens het CBS 5.580 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dinteloord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.616 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 387.616
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Dinteloord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dinteloord is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Dinteloord kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dinteloord

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinteloord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dinteloord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dinteloord. Een eengezinswoning in Dinteloord komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dinteloord

In Dinteloord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dinteloord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dinteloord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dinteloord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dinteloord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dinteloord vergeleken met de Steenbergen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Dinteloord

Wil je een huis kopen in Dinteloord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dinteloord. Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dinteloord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dinteloord.

Huizenprijzen in Dinteloord

Starterswoningen in Dinteloord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dinteloord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dinteloord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dinteloord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dinteloord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dinteloord is 2.095 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.046 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dinteloord is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dinteloord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dinteloord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dinteloord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dinteloord. De buurt zelf valt binnen de wijk Dinteloord in de gemeente Steenbergen.

Dinteloord Boompjesdijk Verspreide huizen in het Oosten Verspreide huizen in het Westen

Alle straten van Dinteloord

Dinteloord bestaat uit 100 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen