Huizenprijzen en de huizenmarkt in Berlicum

Begrijp de huizenprijzen in Berlicum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Berlicum

Berlicum is een plaats in de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.445 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berlicum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 618.611 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 618.611
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Berlicum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berlicum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berlicum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berlicum.

Woningen recent verkocht in Berlicum

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berlicum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berlicum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berlicum. Een eengezinswoning in Berlicum komt het meest (62%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berlicum

In Berlicum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berlicum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berlicum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Berlicum

Starterswoningen in Berlicum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Berlicum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berlicum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Berlicum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Berlicum

Wil je een huis kopen in Berlicum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berlicum . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berlicum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berlicum.

Bekijk alle koopwoningen in Berlicum. Zoek je huurwoning in Berlicum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berlicum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berlicum is 3.734 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.615 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berlicum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berlicum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Berlicum

Berlicum bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.