logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Scharendijke in Scharendijke

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland

Verspreide huizen Scharendijke is een buurt in de wijk Scharendijke en plaats Scharendijke binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 1.245 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Scharendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 509.893 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 509.893
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Scharendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Scharendijke is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Scharendijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Scharendijke.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Scharendijke

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Scharendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Scharendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Scharendijke. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Scharendijke komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Scharendijke

In Verspreide huizen Scharendijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Scharendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Scharendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Scharendijke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Scharendijke vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Scharendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Scharendijke.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Scharendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Scharendijke is 4.964 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.002 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Scharendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Scharendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Scharendijke

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Scharendijke. De buurt zelf valt binnen de wijk Scharendijke in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Scharendijke Verspreide huizen Scharendijke

Alle straten van Verspreide huizen Scharendijke

Verspreide huizen Scharendijke bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.