logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Scharendijke in Scharendijke

Begrijp de huizenprijzen in Scharendijke Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Scharendijke Schouwen-Duiveland

Scharendijke is een buurt in de wijk Scharendijke en plaats Scharendijke binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 1.245 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.544 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 428.544
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Scharendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scharendijke is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scharendijke kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Scharendijke

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scharendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scharendijke. Een eengezinswoning in Scharendijke komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scharendijke

In Scharendijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scharendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scharendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Scharendijke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Scharendijke vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Scharendijke Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Scharendijke Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scharendijke Schouwen-Duiveland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Scharendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scharendijke.

Bekijk alle koopwoningen in Scharendijke Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Scharendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scharendijke is 3.999 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.580 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Scharendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scharendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Scharendijke

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Scharendijke. De buurt zelf valt binnen de wijk Scharendijke in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Scharendijke Verspreide huizen Scharendijke

Alle straten van Scharendijke

Scharendijke bestaat uit 41 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.