logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Schiermonnikoog

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Schiermonnikoog met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 982 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiermonnikoog. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 238.716.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 647.601
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 238.716
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in Schiermonnikoog

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schiermonnikoog is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schiermonnikoog moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schiermonnikoog.

Woningen recent verkocht in Schiermonnikoog

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiermonnikoog. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schiermonnikoog.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schiermonnikoog. Een eengezinswoning in Schiermonnikoog komt het meest (82%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schiermonnikoog

In Schiermonnikoog wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schiermonnikoog

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schiermonnikoog (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Schiermonnikoog

Starterswoningen in gemeente Schiermonnikoog zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Schiermonnikoog zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Schiermonnikoog zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Schiermonnikoog? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Schiermonnikoog

Wil je een huis kopen in gemeente Schiermonnikoog? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Schiermonnikoog . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schiermonnikoog alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schiermonnikoog.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Schiermonnikoog. Zoek je huurwoning in gemeente Schiermonnikoog? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schiermonnikoog

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schiermonnikoog is 5.855 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.227 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schiermonnikoog

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schiermonnikoog vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Schiermonnikoog

De gemeente Schiermonnikoog telt 1 plaats.

Schiermonnikoog

Wijken van Schiermonnikoog

Schiermonnikoog bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00