Alle woningmarktinfo Transvaalkwartier-Midden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Transvaalkwartier-Midden

Een eerste blik op Transvaalkwartier-Midden

Transvaalkwartier-Midden is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 16.190 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Transvaalkwartier-Midden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 251.419 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 251.419
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Transvaalkwartier-Midden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Transvaalkwartier-Midden is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Transvaalkwartier-Midden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Transvaalkwartier-Midden.

Woningen recent verkocht in Transvaalkwartier-Midden

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Transvaalkwartier-Midden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Transvaalkwartier-Midden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Transvaalkwartier-Midden. Een portiekflat in Transvaalkwartier-Midden komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Transvaalkwartier-Midden

In Transvaalkwartier-Midden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Transvaalkwartier-Midden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Transvaalkwartier-Midden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Transvaalkwartier-Midden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Transvaalkwartier-Midden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Transvaalkwartier-Midden vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Transvaalkwartier-Midden

Wil je een huis kopen in Transvaalkwartier-Midden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Transvaalkwartier-Midden . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Transvaalkwartier-Midden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Transvaalkwartier-Midden.

Zoek je huurwoning in Transvaalkwartier-Midden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Transvaalkwartier-Midden.

Huizenprijzen in Transvaalkwartier-Midden

Starterswoningen in Transvaalkwartier-Midden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Transvaalkwartier-Midden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Transvaalkwartier-Midden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Transvaalkwartier-Midden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Transvaalkwartier-Midden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Transvaalkwartier-Midden is 3.174 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.869 euro).

Leeftijden Transvaalkwartier-Midden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Transvaalkwartier-Midden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Transvaalkwartier-Midden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Transvaalkwartier-Midden. De buurt zelf valt binnen de wijk Transvaalkwartier in de gemeente 's-Gravenhage.

Transvaalkwartier-Noord Transvaalkwartier-Midden Transvaalkwartier-Zuid

Alle straten van Transvaalkwartier-Midden

Transvaalkwartier-Midden bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen