Groente- en Fruitmarkt

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Groente- en Fruitmarkt

Een eerste blik op Groente- en Fruitmarkt

Groente- en Fruitmarkt is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 5.315 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Groente- en Fruitmarkt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 274.048 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 274.048
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Groente- en Fruitmarkt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groente- en Fruitmarkt is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Groente- en Fruitmarkt kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Groente- en Fruitmarkt

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groente- en Fruitmarkt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groente- en Fruitmarkt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groente- en Fruitmarkt. Een bovenwoning in Groente- en Fruitmarkt komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groente- en Fruitmarkt

In Groente- en Fruitmarkt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Groente- en Fruitmarkt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Groente- en Fruitmarkt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Groente- en Fruitmarkt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Groente- en Fruitmarkt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Groente- en Fruitmarkt vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Groente- en Fruitmarkt

Wil je een huis kopen in Groente- en Fruitmarkt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groente- en Fruitmarkt. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groente- en Fruitmarkt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groente- en Fruitmarkt.

Huizenprijzen in Groente- en Fruitmarkt

Starterswoningen in Groente- en Fruitmarkt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Groente- en Fruitmarkt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groente- en Fruitmarkt zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groente- en Fruitmarkt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Groente- en Fruitmarkt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groente- en Fruitmarkt is 2.512 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.334 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Groente- en Fruitmarkt is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Groente- en Fruitmarkt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groente- en Fruitmarkt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Groente- en Fruitmarkt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Groente- en Fruitmarkt. De buurt zelf valt binnen de wijk Groente- en Fruitmarkt in de gemeente 's-Gravenhage.

Groente- en Fruitmarkt

Alle straten van Groente- en Fruitmarkt

Groente- en Fruitmarkt bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen