Huizenprijzen en de huizenmarkt Oude Noorden in Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Oude Noorden Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude Noorden Rotterdam

Oude Noorden is een buurt in de wijk Noord en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 51.845 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Noorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 438.662 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 73
Gemiddelde vraagprijs € 438.662
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Oude Noorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Noorden is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Noorden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude Noorden.

Woningen recent verkocht in Oude Noorden

Er zijn recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Noorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Noorden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Noorden. Een bovenwoning in Oude Noorden komt het meest (30%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Noorden

In Oude Noorden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Noorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Noorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oude Noorden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oude Noorden vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Huizenprijzen in Oude Noorden Rotterdam

Starterswoningen in Oude Noorden Rotterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Noorden Rotterdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Noorden Rotterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude Noorden Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude Noorden Rotterdam

Wil je een huis kopen in Oude Noorden Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Noorden Rotterdam . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Noorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Noorden.

Bekijk alle koopwoningen in Oude Noorden Rotterdam. Zoek je huurwoning in Oude Noorden Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude Noorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Noorden is 4.487 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.565 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude Noorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Noorden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oude Noorden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oude Noorden. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord in de gemeente Rotterdam.

Agniesebuurt Provenierswijk Bergpolder Blijdorp Liskwartier Oude Noorden Blijdorpsepolder

Alle straten van Oude Noorden

Oude Noorden bestaat uit 90 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.