Huizenprijzen en de huizenmarkt Blijdorp in Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Blijdorp Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Blijdorp Rotterdam

Blijdorp is een buurt in de wijk Noord en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 51.845 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 102 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blijdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 398.735 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 102
Gemiddelde vraagprijs € 398.735
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Blijdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blijdorp is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blijdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blijdorp.

Woningen recent verkocht in Blijdorp

Er zijn recent 102 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blijdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blijdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blijdorp. Een bovenwoning in Blijdorp komt het meest (42%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blijdorp

In Blijdorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blijdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blijdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Blijdorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Blijdorp vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Huizenprijzen in Blijdorp Rotterdam

Starterswoningen in Blijdorp Rotterdam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Blijdorp Rotterdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blijdorp Rotterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Blijdorp Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Blijdorp Rotterdam

Wil je een huis kopen in Blijdorp Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blijdorp Rotterdam . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blijdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blijdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Blijdorp Rotterdam. Zoek je huurwoning in Blijdorp Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Blijdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blijdorp is 4.506 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.399 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Blijdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blijdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Blijdorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Blijdorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord in de gemeente Rotterdam.

Agniesebuurt Provenierswijk Bergpolder Blijdorp Liskwartier Oude Noorden Blijdorpsepolder

Alle straten van Blijdorp

Blijdorp bestaat uit 61 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.