Huizenprijzen en de huizenmarkt Liskwartier in Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Liskwartier Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Liskwartier Rotterdam

Liskwartier is een buurt in de wijk Noord en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 51.845 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liskwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 443.645 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 443.645
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Liskwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liskwartier is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liskwartier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Liskwartier.

Woningen recent verkocht in Liskwartier

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liskwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liskwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liskwartier. Een benedenwoning in Liskwartier komt het meest (35%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liskwartier

In Liskwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liskwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liskwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Liskwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Liskwartier vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Huizenprijzen in Liskwartier Rotterdam

Starterswoningen in Liskwartier Rotterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liskwartier Rotterdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liskwartier Rotterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Liskwartier Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Liskwartier Rotterdam

Wil je een huis kopen in Liskwartier Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liskwartier Rotterdam . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liskwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liskwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Liskwartier Rotterdam. Zoek je huurwoning in Liskwartier Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Liskwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liskwartier is 4.228 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.158 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Liskwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liskwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Liskwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Liskwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord in de gemeente Rotterdam.

Agniesebuurt Provenierswijk Bergpolder Blijdorp Liskwartier Oude Noorden Blijdorpsepolder

Alle straten van Liskwartier

Liskwartier bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.