Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergpolder in Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Bergpolder Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergpolder Rotterdam

Bergpolder is een buurt in de wijk Noord en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 51.845 inwoners. Momenteel staan er 43 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergpolder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 343.575 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 43
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 343.575
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Bergpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergpolder is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergpolder.

Woningen recent verkocht in Bergpolder

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergpolder. Een benedenwoning in Bergpolder komt het meest (42%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergpolder

In Bergpolder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergpolder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergpolder vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Huizenprijzen in Bergpolder Rotterdam

Starterswoningen in Bergpolder Rotterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bergpolder Rotterdam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergpolder Rotterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergpolder Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergpolder Rotterdam

Wil je een huis kopen in Bergpolder Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergpolder Rotterdam . Er staan momenteel 43 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergpolder.

Bekijk alle koopwoningen in Bergpolder Rotterdam. Zoek je huurwoning in Bergpolder Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergpolder is 4.581 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.461 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bergpolder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bergpolder. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord in de gemeente Rotterdam.

Agniesebuurt Provenierswijk Bergpolder Blijdorp Liskwartier Oude Noorden Blijdorpsepolder

Alle straten van Bergpolder

Bergpolder bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.