Huizenmarkt De Krogten in Roosendaal (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Krogten

Woningmarkt De Krogten

De Krogten is een buurt in de wijk Groot Kroeven en plaats Roosendaal binnen de gemeente Roosendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 11.205 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krogten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.242 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 356.242
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in De Krogten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Krogten is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Krogten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Krogten.

Woningen recent verkocht in De Krogten

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Krogten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Krogten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Krogten. Een galerijflat in De Krogten komt het meest (76%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Krogten

In De Krogten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Krogten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Krogten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Krogten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Krogten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Krogten vergeleken met de Roosendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Krogten waar ligt dat?

Woningen te koop De Krogten

Wil je een huis kopen in De Krogten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Krogten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Krogten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Krogten.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Krogten. Zoek je huurwoning in De Krogten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Krogten

Starterswoningen in De Krogten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Krogten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Krogten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Krogten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Krogten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Krogten is 3.492 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.955 euro).

Leeftijden De Krogten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Krogten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Krogten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Krogten. De buurt zelf valt binnen de wijk Groot Kroeven in de gemeente Roosendaal.

Kroeven-Noordwest Kroeven-Noordoost Kroeven-Zuidwest Kroeven-Zuidoost Minnebeek-Watermolen De Krogten Borteldonk

Alle straten van De Krogten

De Krogten bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.