Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Reusel-De Mierden

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Reusel-De Mierden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Reusel-De Mierden

Reusel-De Mierden is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 13.045 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reusel-De Mierden. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 366.931.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 472.983
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 366.931
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Reusel-De Mierden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reusel-De Mierden is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reusel-De Mierden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reusel-De Mierden.

Woningen recent verkocht in Reusel-De Mierden

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reusel-De Mierden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reusel-De Mierden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reusel-De Mierden. Een eengezinswoning in Reusel-De Mierden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reusel-De Mierden

In Reusel-De Mierden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reusel-De Mierden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reusel-De Mierden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Reusel-De Mierden

Starterswoningen in gemeente Reusel-De Mierden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Reusel-De Mierden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Reusel-De Mierden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Reusel-De Mierden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Reusel-De Mierden

Wil je een huis kopen in gemeente Reusel-De Mierden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Reusel-De Mierden . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reusel-De Mierden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reusel-De Mierden.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Reusel-De Mierden. Zoek je huurwoning in gemeente Reusel-De Mierden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reusel-De Mierden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reusel-De Mierden is 3.472 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.380 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reusel-De Mierden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reusel-De Mierden vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Reusel-De Mierden

De gemeente Reusel-De Mierden telt 4 plaatsen.

Hooge Mierde Hulsel Lage Mierde Reusel

Wijken van Reusel-De Mierden

Reusel-De Mierden bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.