De Huizenmarkt gemeente Reusel-De Mierden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Reusel-De Mierden

Woningmarkt Reusel-De Mierden

Reusel-De Mierden is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 13.045 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reusel-De Mierden. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 464.596
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Reusel-De Mierden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reusel-De Mierden is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reusel-De Mierden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Reusel-De Mierden

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reusel-De Mierden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reusel-De Mierden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reusel-De Mierden. Een eengezinswoning in Reusel-De Mierden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reusel-De Mierden

In Reusel-De Mierden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reusel-De Mierden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reusel-De Mierden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Reusel-De Mierden
Binnenring: Nederland

Reusel-De Mierden waar ligt dat?

Woningen te koop Reusel-De Mierden

Wil je een huis kopen in Reusel-De Mierden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reusel-De Mierden . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reusel-De Mierden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reusel-De Mierden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Reusel-De Mierden. Zoek je huurwoning in Reusel-De Mierden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Reusel-De Mierden

Starterswoningen in Reusel-De Mierden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reusel-De Mierden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reusel-De Mierden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Reusel-De Mierden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Reusel-De Mierden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reusel-De Mierden is 3.442 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.874 euro).

Leeftijden Reusel-De Mierden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reusel-De Mierden vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Reusel-De Mierden

De gemeente Reusel-De Mierden telt 4 plaatsen.

Hooge Mierde Hulsel Lage Mierde Reusel

Alle wijken van Reusel-De Mierden

Reusel-De Mierden bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.