De Huizenmarkt in Lage Mierde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lage Mierde

Woningmarkt Lage Mierde

Lage Mierde is een plaats in de gemeente Reusel-De Mierden. Deze plaats telt volgens het CBS 13.045 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Mierde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 491.016 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 491.016
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lage Mierde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lage Mierde is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lage Mierde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lage Mierde

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Mierde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lage Mierde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lage Mierde. Een eengezinswoning in Lage Mierde komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lage Mierde

In Lage Mierde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lage Mierde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lage Mierde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lage Mierde
Binnenring: Nederland

Lage Mierde waar ligt dat?

Woningen te koop Lage Mierde

Wil je een huis kopen in Lage Mierde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lage Mierde . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lage Mierde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lage Mierde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lage Mierde. Zoek je huurwoning in Lage Mierde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lage Mierde

Starterswoningen in Lage Mierde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lage Mierde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lage Mierde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lage Mierde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lage Mierde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lage Mierde is 3.632 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.208 euro).

Leeftijden Lage Mierde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lage Mierde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lage Mierde

Lage Mierde bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.