logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lage Mierde

Begrijp de huizenprijzen in Lage Mierde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lage Mierde

Lage Mierde is een plaats in de gemeente Reusel-De Mierden. Deze plaats telt volgens het CBS 13.542 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Mierde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.781 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 516.781
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Lage Mierde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lage Mierde is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lage Mierde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lage Mierde.

Woningen recent verkocht in Lage Mierde

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Mierde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lage Mierde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lage Mierde. Een eengezinswoning in Lage Mierde komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lage Mierde

In Lage Mierde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lage Mierde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lage Mierde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lage Mierde

Starterswoningen in Lage Mierde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lage Mierde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lage Mierde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lage Mierde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lage Mierde

Wil je een huis kopen in Lage Mierde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lage Mierde . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lage Mierde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lage Mierde.

Bekijk alle koopwoningen in Lage Mierde. Zoek je huurwoning in Lage Mierde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lage Mierde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lage Mierde is 3.323 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.632 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lage Mierde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lage Mierde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lage Mierde

Lage Mierde bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.