De Huizenmarkt in Hulsel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hulsel

Woningmarkt Hulsel

Hulsel is een plaats in de gemeente Reusel-De Mierden. Deze plaats telt volgens het CBS 13.045 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 544.198 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 544.198
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hulsel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulsel is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulsel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hulsel

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulsel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulsel. Een eengezinswoning in Hulsel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulsel

In Hulsel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulsel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulsel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hulsel
Binnenring: Nederland

Hulsel waar ligt dat?

Woningen te koop Hulsel

Wil je een huis kopen in Hulsel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulsel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulsel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulsel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hulsel. Zoek je huurwoning in Hulsel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hulsel

Starterswoningen in Hulsel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hulsel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulsel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hulsel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hulsel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulsel is 2.911 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.800 euro).

Leeftijden Hulsel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulsel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hulsel

Hulsel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.