logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hulsel

Begrijp de huizenprijzen in Hulsel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hulsel

Hulsel is een plaats in de gemeente Reusel-De Mierden. Deze plaats telt volgens het CBS 13.542 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 568.536 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 568.536
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hulsel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulsel is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulsel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hulsel

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulsel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulsel. Een eengezinswoning in Hulsel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulsel

In Hulsel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulsel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulsel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hulsel

Starterswoningen in Hulsel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hulsel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulsel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hulsel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hulsel

Wil je een huis kopen in Hulsel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulsel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulsel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulsel.

Bekijk alle koopwoningen in Hulsel. Zoek je huurwoning in Hulsel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulsel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulsel is 4.145 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.008 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulsel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulsel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hulsel

Hulsel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.