De Huizenmarkt in Reusel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Reusel

Woningmarkt Reusel

Reusel is een plaats in de gemeente Reusel-De Mierden. Deze plaats telt volgens het CBS 13.045 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reusel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.121 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 441.121
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Reusel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reusel is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reusel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Reusel

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reusel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reusel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reusel. Een eengezinswoning in Reusel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reusel

In Reusel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reusel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reusel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Reusel
Binnenring: Nederland

Reusel waar ligt dat?

Woningen te koop Reusel

Wil je een huis kopen in Reusel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reusel . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reusel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reusel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Reusel. Zoek je huurwoning in Reusel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Reusel

Starterswoningen in Reusel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reusel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reusel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Reusel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Reusel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reusel is 3.535 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.885 euro).

Leeftijden Reusel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reusel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Reusel

Reusel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.