Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hooge Mierde

Begrijp de huizenprijzen in Hooge Mierde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hooge Mierde

Hooge Mierde is een plaats in de gemeente Reusel-De Mierden. Deze plaats telt volgens het CBS 13.045 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Mierde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 483.448 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 483.448
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hooge Mierde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hooge Mierde is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hooge Mierde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hooge Mierde

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Mierde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hooge Mierde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hooge Mierde. Een eengezinswoning in Hooge Mierde komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hooge Mierde

In Hooge Mierde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hooge Mierde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hooge Mierde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hooge Mierde

Starterswoningen in Hooge Mierde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hooge Mierde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hooge Mierde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hooge Mierde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hooge Mierde

Wil je een huis kopen in Hooge Mierde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hooge Mierde . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hooge Mierde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hooge Mierde.

Bekijk alle koopwoningen in Hooge Mierde. Zoek je huurwoning in Hooge Mierde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hooge Mierde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hooge Mierde is 3.552 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.472 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hooge Mierde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hooge Mierde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hooge Mierde

Hooge Mierde bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.