Huizenmarkt Boschhoeve in Wolfheze (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boschhoeve

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Boschhoeve

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschhoeve. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boschhoeve.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boschhoeve. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Boschhoeve

In Boschhoeve wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boschhoeve

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boschhoeve (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boschhoeve
Binnenring: Nederland

Boschhoeve waar ligt dat?

Woningen te koop Boschhoeve

Wil je een huis kopen in Boschhoeve? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boschhoeve . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boschhoeve alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boschhoeve.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boschhoeve.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boschhoeve. Zoek je huurwoning in Boschhoeve? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boschhoeve

Starterswoningen in Boschhoeve zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boschhoeve zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boschhoeve zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boschhoeve? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Boschhoeve

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boschhoeve vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boschhoeve

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boschhoeve. De buurt zelf valt binnen de wijk Olfheze ten zuiden van het spoor in de gemeente Renkum.

Boschhoeve Wolfhezerbeek De Stichting Lawijckerhof

Alle straten van Boschhoeve

Boschhoeve bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.