Huizenmarkt De Stichting in Wolfheze (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Stichting

Woningmarkt De Stichting

De Stichting is een buurt in de wijk Olfheze ten zuiden van het spoor en plaats Wolfheze binnen de gemeente Renkum. Deze buurt telt volgens het CBS 955 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Stichting. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 550.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 550.000
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in De Stichting

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Stichting is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Stichting moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Stichting.

Woningen recent verkocht in De Stichting

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Stichting. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Stichting.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Stichting. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Stichting. Een eengezinswoning in De Stichting komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling De Stichting

In De Stichting wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Stichting

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Stichting (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Stichting
Binnenring: Nederland

De Stichting waar ligt dat?

Woningen te koop De Stichting

Wil je een huis kopen in De Stichting? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Stichting . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Stichting alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Stichting.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Stichting.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Stichting. Zoek je huurwoning in De Stichting? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Stichting

Starterswoningen in De Stichting zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Stichting zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Stichting zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Stichting? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Stichting

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Stichting is 2.882 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.208 euro).

Leeftijden De Stichting

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Stichting vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Stichting

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Stichting. De buurt zelf valt binnen de wijk Olfheze ten zuiden van het spoor in de gemeente Renkum.

Boschhoeve Wolfhezerbeek De Stichting Lawijckerhof

Alle straten van De Stichting

De Stichting bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.