Alle woningmarktinfo Lawijckerhof

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lawijckerhof

Een eerste blik op Lawijckerhof

Lawijckerhof is een buurt in de gemeente Renkum. Deze buurt telt volgens het CBS 955 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lawijckerhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 630.706 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 630.706
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Lawijckerhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lawijckerhof is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lawijckerhof kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lawijckerhof

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lawijckerhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lawijckerhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lawijckerhof. Een eengezinswoning in Lawijckerhof komt het meest (61%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lawijckerhof

In Lawijckerhof wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lawijckerhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lawijckerhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lawijckerhof
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lawijckerhof

Wil je een huis kopen in Lawijckerhof? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lawijckerhof . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lawijckerhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lawijckerhof.

Zoek je huurwoning in Lawijckerhof? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lawijckerhof.

Huizenprijzen in Lawijckerhof

Starterswoningen in Lawijckerhof zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lawijckerhof zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lawijckerhof zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lawijckerhof? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lawijckerhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lawijckerhof is 4.856 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.726 euro).

Leeftijden Lawijckerhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lawijckerhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lawijckerhof

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lawijckerhof. De buurt zelf valt binnen de wijk Olfheze ten zuiden van het spoor in de gemeente Renkum.

Boschhoeve Wolfhezerbeek De Stichting Lawijckerhof

Alle straten van Lawijckerhof

Lawijckerhof bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen