Delfgauw in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Delfgauw

Een eerste blik op Delfgauw

Delfgauw is een plaats in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze plaats telt volgens het CBS 53.640 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Delfgauw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.118 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 510.118
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Delfgauw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfgauw is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Delfgauw kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Delfgauw

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfgauw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfgauw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Delfgauw. Een eengezinswoning in Delfgauw komt het meest (44%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Delfgauw

In Delfgauw wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Delfgauw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Delfgauw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Delfgauw
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Delfgauw

Wil je een huis kopen in Delfgauw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delfgauw. Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfgauw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfgauw.

Huizenprijzen in Delfgauw

Starterswoningen in Delfgauw zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Delfgauw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Delfgauw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Delfgauw? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Delfgauw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfgauw is 3.342 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.237 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Delfgauw is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Delfgauw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delfgauw vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Delfgauw

Delfgauw bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen