Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nootdorp

Begrijp de huizenprijzen in Nootdorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nootdorp

Nootdorp is een plaats in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze plaats telt volgens het CBS 53.640 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nootdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 696.766 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 696.766
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Nootdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nootdorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nootdorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nootdorp.

Woningen recent verkocht in Nootdorp

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nootdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nootdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nootdorp. Een eengezinswoning in Nootdorp komt het meest (38%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nootdorp

In Nootdorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nootdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nootdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nootdorp

Starterswoningen in Nootdorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nootdorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nootdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nootdorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nootdorp

Wil je een huis kopen in Nootdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nootdorp . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nootdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nootdorp.

Bekijk alle koopwoningen in Nootdorp. Zoek je huurwoning in Nootdorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nootdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nootdorp is 4.400 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.183 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nootdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nootdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nootdorp

Nootdorp bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.