logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Hemmen in Hemmen

Begrijp de huizenprijzen in Kern Hemmen Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Hemmen Overbetuwe

Kern Hemmen is een buurt in de wijk Hemmen en plaats Hemmen binnen de gemeente Overbetuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Hemmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 345.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 345.000
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Kern Hemmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Hemmen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Kern Hemmen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Hemmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Hemmen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kern Hemmen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Hemmen. Een eengezinswoning in Kern Hemmen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Hemmen

In Kern Hemmen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Hemmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Hemmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kern Hemmen Overbetuwe

Starterswoningen in Kern Hemmen Overbetuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Hemmen Overbetuwe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Hemmen Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kern Hemmen Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kern Hemmen Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Kern Hemmen Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Hemmen Overbetuwe . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Hemmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Hemmen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Hemmen Overbetuwe.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Hemmen Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Kern Hemmen Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Hemmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Hemmen is 2.537 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Hemmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Hemmen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Hemmen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Hemmen. De buurt zelf valt binnen de wijk Hemmen in de gemeente Overbetuwe.

Kern Hemmen Buitengebied Hemmen

Alle straten van Kern Hemmen

Kern Hemmen bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.