logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Hemmen in Hemmen

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Hemmen Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Hemmen Overbetuwe

Buitengebied Hemmen is een buurt in de wijk Hemmen en plaats Hemmen binnen de gemeente Overbetuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Hemmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 507.969 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 507.969
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Hemmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Hemmen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Hemmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Hemmen.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Hemmen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Hemmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Hemmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Hemmen. Een woonboerderij in Buitengebied Hemmen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Hemmen

In Buitengebied Hemmen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Hemmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Hemmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Hemmen Overbetuwe

Starterswoningen in Buitengebied Hemmen Overbetuwe zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Hemmen Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Hemmen Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Hemmen Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Hemmen Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Buitengebied Hemmen Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Hemmen Overbetuwe . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Hemmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Hemmen.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Hemmen Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Buitengebied Hemmen Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Hemmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Hemmen is 2.986 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Hemmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Hemmen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Hemmen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Hemmen. De buurt zelf valt binnen de wijk Hemmen in de gemeente Overbetuwe.

Kern Hemmen Buitengebied Hemmen

Alle straten van Buitengebied Hemmen

Buitengebied Hemmen bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.