Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Marienvelde in Mariënvelde

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre

Buitengebied Marienvelde is een buurt in de wijk Marienvelde en plaats Mariënvelde binnen de gemeente Oost Gelre. Deze buurt telt volgens het CBS 905 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Marienvelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 513.032 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 513.032
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Marienvelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Marienvelde is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Marienvelde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Marienvelde

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Marienvelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Marienvelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Marienvelde. Een eengezinswoning in Buitengebied Marienvelde komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Marienvelde

In Buitengebied Marienvelde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Marienvelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Marienvelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Marienvelde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Marienvelde vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre

Starterswoningen in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Marienvelde Oost Gelre

Wil je een huis kopen in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Marienvelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Marienvelde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre. Zoek je huurwoning in Buitengebied Marienvelde Oost Gelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Marienvelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Marienvelde is 2.908 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.816 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Marienvelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Marienvelde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Marienvelde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Marienvelde. De buurt zelf valt binnen de wijk Marienvelde in de gemeente Oost Gelre.

Bebowde kom Marienvelde Buitengebied Marienvelde

Alle straten van Buitengebied Marienvelde

Buitengebied Marienvelde bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.