logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Veld West in Lichtenvoorde

Begrijp de huizenprijzen in Veld West Oost Gelre met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veld West Oost Gelre

Veld West is een buurt in de wijk Lichtenvoorde en plaats Lichtenvoorde binnen de gemeente Oost Gelre. Deze buurt telt volgens het CBS 13.010 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veld West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 341.320 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 341.320
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Veld West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veld West is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veld West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veld West

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veld West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veld West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veld West. Een eengezinswoning in Veld West komt het meest (86%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veld West

In Veld West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veld West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veld West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Veld West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veld West vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Huizenprijzen in Veld West Oost Gelre

Starterswoningen in Veld West Oost Gelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veld West Oost Gelre zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veld West Oost Gelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veld West Oost Gelre? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veld West Oost Gelre

Wil je een huis kopen in Veld West Oost Gelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veld West Oost Gelre . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veld West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veld West.

Bekijk alle koopwoningen in Veld West Oost Gelre. Zoek je huurwoning in Veld West Oost Gelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veld West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veld West is 2.764 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.997 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veld West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veld West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veld West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veld West. De buurt zelf valt binnen de wijk Lichtenvoorde in de gemeente Oost Gelre.

't Zand Schatberg Den Esch Hooiland Centrum Veld Oost Veld West Broek Broekdijk Zuid-West Flierbeek Lindebrook Nieuwe Kamp Oude Kamp De Kamp Zuid Buitengebied Lichtenvoorde

Alle straten van Veld West

Veld West bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.