Vierhouten in de gemeente Nunspeet

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vierhouten

Een eerste blik op Vierhouten

Vierhouten is een plaats in de gemeente Nunspeet. Deze plaats telt volgens het CBS 27.110 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vierhouten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.075.092 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.075.092
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Vierhouten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vierhouten is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vierhouten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vierhouten

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vierhouten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vierhouten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vierhouten. Een eengezinswoning in Vierhouten komt het meest (45%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vierhouten

In Vierhouten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vierhouten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vierhouten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vierhouten
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vierhouten

Wil je een huis kopen in Vierhouten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vierhouten . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vierhouten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vierhouten.

Zoek je huurwoning in Vierhouten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vierhouten.

Huizenprijzen in Vierhouten

Starterswoningen in Vierhouten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vierhouten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vierhouten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vierhouten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vierhouten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vierhouten is 4.694 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.770 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vierhouten is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vierhouten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vierhouten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vierhouten

Vierhouten bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen