De Huizenmarkt in Nunspeet (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nunspeet

Woningmarkt Nunspeet

Nunspeet is een plaats in de gemeente Nunspeet. Deze plaats telt volgens het CBS 27.110 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 126 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunspeet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.977 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 126
Gemiddelde vraagprijs € 454.977
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Nunspeet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nunspeet is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nunspeet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nunspeet.

Woningen recent verkocht in Nunspeet

Er zijn recent 126 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nunspeet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nunspeet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nunspeet. Een eengezinswoning in Nunspeet komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nunspeet

In Nunspeet wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nunspeet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nunspeet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nunspeet
Binnenring: Nederland

Nunspeet waar ligt dat?

Woningen te koop Nunspeet

Wil je een huis kopen in Nunspeet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nunspeet . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nunspeet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nunspeet.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nunspeet. Zoek je huurwoning in Nunspeet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nunspeet

Starterswoningen in Nunspeet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nunspeet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nunspeet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nunspeet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nunspeet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nunspeet is 3.921 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.411 euro).

Leeftijden Nunspeet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nunspeet vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nunspeet

Nunspeet bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.