Huizenprijzen en de huizenmarkt in Elspeet

Begrijp de huizenprijzen in Elspeet met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elspeet

Elspeet is een plaats in de gemeente Nunspeet. Deze plaats telt volgens het CBS 27.110 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elspeet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 595.832 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 595.832
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Elspeet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elspeet is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elspeet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elspeet

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elspeet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elspeet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elspeet. Een eengezinswoning in Elspeet komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elspeet

In Elspeet wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elspeet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elspeet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elspeet

Starterswoningen in Elspeet zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elspeet zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elspeet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elspeet? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elspeet

Wil je een huis kopen in Elspeet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elspeet . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elspeet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elspeet.

Bekijk alle koopwoningen in Elspeet. Zoek je huurwoning in Elspeet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elspeet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elspeet is 4.029 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.171 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elspeet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elspeet vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Elspeet

Elspeet bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.