De Huizenmarkt gemeente Noordwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordwijk

Woningmarkt Noordwijk

Noordwijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 42.655 inwoners. Momenteel staan er 192 woningen te koop en zijn er recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 192
Woningen recent verkocht 151
Gemiddelde vraagprijs € 848.225
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Noordwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordwijk.

Woningen recent verkocht in Noordwijk

Er zijn recent 151 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwijk. Een eengezinswoning in Noordwijk komt het meest (31%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwijk

In Noordwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordwijk
Binnenring: Nederland

Noordwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Noordwijk

Wil je een huis kopen in Noordwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwijk . Er staan momenteel 192 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordwijk. Zoek je huurwoning in Noordwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordwijk

Starterswoningen in Noordwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwijk is 4.615 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.513 euro).

Leeftijden Noordwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Noordwijk

De gemeente Noordwijk telt 3 plaatsen.

De Zilk Noordwijk Noordwijkerhout

Alle wijken van Noordwijk

Noordwijk bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.