Huizenmarkt 00 in De Zilk (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 00

Woningmarkt 00

00 is een wijk in de plaats De Zilk binnen de gemeente Noordwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 16.605 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 534.156 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 534.156
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 00

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 00 is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 00 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 00.

Woningen recent verkocht in 00

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 00.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 00. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling 00

In 00 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 00

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 00 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 00
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 00

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 00 vergeleken met de Noordwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

00 waar ligt dat?

Woningen te koop 00

Wil je een huis kopen in 00? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 00 . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 00 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 00.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 00.

Bekijk hier alle koopwoningen in 00. Zoek je huurwoning in 00? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 00

Starterswoningen in 00 zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in 00 zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 00 zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 00? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 00

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 00 is 3.521 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.440 euro).

Leeftijden 00

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 00 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 00

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 00? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 00

Noordwijkerhout Kleine Zilk Grote Zilk Verspreide huizen ten zuiden van de gemeente Verspreide huizen in het Centrum