De Huizenmarkt in Noordwijkerhout (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordwijkerhout

Woningmarkt Noordwijkerhout

Noordwijkerhout is een plaats in de gemeente Noordwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 42.655 inwoners. Momenteel staan er 43 woningen te koop en zijn er recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijkerhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 584.099 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 43
Woningen recent verkocht 100
Gemiddelde vraagprijs € 584.099
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Noordwijkerhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwijkerhout is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwijkerhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordwijkerhout.

Woningen recent verkocht in Noordwijkerhout

Er zijn recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwijkerhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwijkerhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwijkerhout. Een eengezinswoning in Noordwijkerhout komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwijkerhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwijkerhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordwijkerhout
Binnenring: Nederland

Noordwijkerhout waar ligt dat?

Woningen te koop Noordwijkerhout

Wil je een huis kopen in Noordwijkerhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwijkerhout . Er staan momenteel 43 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwijkerhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwijkerhout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordwijkerhout. Zoek je huurwoning in Noordwijkerhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordwijkerhout

Starterswoningen in Noordwijkerhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwijkerhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwijkerhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordwijkerhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordwijkerhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwijkerhout is 4.191 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.221 euro).

Leeftijden Noordwijkerhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwijkerhout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noordwijkerhout

Noordwijkerhout bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.