De Huizenmarkt in De Zilk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Zilk

Woningmarkt De Zilk

De Zilk is een plaats in de gemeente Noordwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 42.655 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Zilk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 555.998 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 555.998
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in De Zilk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Zilk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Zilk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Zilk.

Woningen recent verkocht in De Zilk

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Zilk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Zilk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Zilk. Een eengezinswoning in De Zilk komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Zilk

In De Zilk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Zilk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Zilk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Zilk
Binnenring: Nederland

De Zilk waar ligt dat?

Woningen te koop De Zilk

Wil je een huis kopen in De Zilk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Zilk . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Zilk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Zilk.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Zilk. Zoek je huurwoning in De Zilk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Zilk

Starterswoningen in De Zilk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Zilk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Zilk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Zilk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Zilk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Zilk is 4.091 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.817 euro).

Leeftijden De Zilk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Zilk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Zilk

De Zilk bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.