Huizenprijzen en de huizenmarkt St. Anna in Nijmegen

Begrijp de huizenprijzen in St. Anna Nijmegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in St. Anna Nijmegen

St. Anna is een buurt in de wijk Nijmegen-Midden en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 18.700 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St. Anna. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.911 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 428.911
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in St. Anna

De gemiddelde verkoopduur van huizen in St. Anna is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in St. Anna moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in St. Anna.

Woningen recent verkocht in St. Anna

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St. Anna. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond St. Anna.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in St. Anna. Een eengezinswoning in St. Anna komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling St. Anna

In St. Anna wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat St. Anna

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van St. Anna (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers St. Anna

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van St. Anna vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Huizenprijzen in St. Anna Nijmegen

Starterswoningen in St. Anna Nijmegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in St. Anna Nijmegen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in St. Anna Nijmegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in St. Anna Nijmegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop St. Anna Nijmegen

Wil je een huis kopen in St. Anna Nijmegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in St. Anna Nijmegen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in St. Anna alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in St. Anna.

Bekijk alle koopwoningen in St. Anna Nijmegen. Zoek je huurwoning in St. Anna Nijmegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in St. Anna

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in St. Anna is 4.345 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.123 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden St. Anna

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in St. Anna vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom St. Anna

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom St. Anna. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Midden in de gemeente Nijmegen.

Nije Veld Hazenkamp Goffert St. Anna Heijendaal

Alle straten van St. Anna

St. Anna bestaat uit 26 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.