Huizenmarkt Neerbosch-Oost in Nijmegen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Neerbosch-Oost

Woningmarkt Neerbosch-Oost

Neerbosch-Oost is een buurt in de wijk Nijmegen-Nieuw-West en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 16.790 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerbosch-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 283.054 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 283.054
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Neerbosch-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerbosch-Oost is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerbosch-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neerbosch-Oost.

Woningen recent verkocht in Neerbosch-Oost

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerbosch-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerbosch-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerbosch-Oost. Een eengezinswoning in Neerbosch-Oost komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerbosch-Oost

In Neerbosch-Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neerbosch-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neerbosch-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neerbosch-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Neerbosch-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neerbosch-Oost vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Neerbosch-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Neerbosch-Oost

Wil je een huis kopen in Neerbosch-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerbosch-Oost . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerbosch-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerbosch-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Neerbosch-Oost. Zoek je huurwoning in Neerbosch-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Neerbosch-Oost

Starterswoningen in Neerbosch-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neerbosch-Oost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerbosch-Oost zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neerbosch-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neerbosch-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerbosch-Oost is 3.329 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.194 euro).

Leeftijden Neerbosch-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerbosch-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Neerbosch-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Neerbosch-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Nieuw-West in de gemeente Nijmegen.

Hees Heseveld Neerbosch-Oost Haven- en industrieterrein

Alle straten van Neerbosch-Oost

Neerbosch-Oost bestaat uit 63 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.