Huizenmarkt Haven- en industrieterrein in Nijmegen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haven- en industrieterrein

Woningmarkt Haven- en industrieterrein

Haven- en industrieterrein is een buurt in de wijk Nijmegen-Nieuw-West en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 16.790 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haven- en industrieterrein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 393.150 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 393.150
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Haven- en industrieterrein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haven- en industrieterrein is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haven- en industrieterrein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haven- en industrieterrein.

Woningen recent verkocht in Haven- en industrieterrein

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haven- en industrieterrein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haven- en industrieterrein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haven- en industrieterrein. Een eengezinswoning in Haven- en industrieterrein komt het meest (48%) voor. Daarna komt een herenhuis met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haven- en industrieterrein

In Haven- en industrieterrein wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haven- en industrieterrein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haven- en industrieterrein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haven- en industrieterrein
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Haven- en industrieterrein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haven- en industrieterrein vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Haven- en industrieterrein waar ligt dat?

Woningen te koop Haven- en industrieterrein

Wil je een huis kopen in Haven- en industrieterrein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haven- en industrieterrein . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Haven- en industrieterrein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haven- en industrieterrein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haven- en industrieterrein. Zoek je huurwoning in Haven- en industrieterrein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haven- en industrieterrein

Starterswoningen in Haven- en industrieterrein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haven- en industrieterrein zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haven- en industrieterrein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haven- en industrieterrein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haven- en industrieterrein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haven- en industrieterrein is 4.059 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.972 euro).

Leeftijden Haven- en industrieterrein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haven- en industrieterrein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Haven- en industrieterrein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Haven- en industrieterrein. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Nieuw-West in de gemeente Nijmegen.

Hees Heseveld Neerbosch-Oost Haven- en industrieterrein

Alle straten van Haven- en industrieterrein

Haven- en industrieterrein bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.