Alle woningmarktinfo Heseveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Heseveld

Een eerste blik op Heseveld

Heseveld is een buurt in de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 16.790 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Heseveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 247.613 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 247.613
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Heseveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heseveld is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heseveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heseveld.

Woningen recent verkocht in Heseveld

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heseveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heseveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heseveld. Een portiekflat in Heseveld komt het meest (69%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heseveld

In Heseveld wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Heseveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Heseveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heseveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heseveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heseveld vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Heseveld

Wil je een huis kopen in Heseveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heseveld . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heseveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heseveld.

Zoek je huurwoning in Heseveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Heseveld.

Huizenprijzen in Heseveld

Starterswoningen in Heseveld zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heseveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heseveld zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heseveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heseveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heseveld is 3.091 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.737 euro).

Leeftijden Heseveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heseveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Heseveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Heseveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Nieuw-West in de gemeente Nijmegen.

Hees Heseveld Neerbosch-Oost Haven- en industrieterrein

Alle straten van Heseveld

Heseveld bestaat uit 66 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen