Huizenprijzen en de huizenmarkt Hees in Nijmegen

Begrijp de huizenprijzen in Hees Nijmegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hees Nijmegen

Hees is een buurt in de wijk Nijmegen-Nieuw-West en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 16.790 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.352 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 446.352
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Hees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hees is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hees moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hees.

Woningen recent verkocht in Hees

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hees.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hees. Een eengezinswoning in Hees komt het meest (41%) voor. Daarna komt een portiekflat met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hees

In Hees wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hees

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hees (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hees

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hees vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Huizenprijzen in Hees Nijmegen

Starterswoningen in Hees Nijmegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hees Nijmegen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hees Nijmegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hees Nijmegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hees Nijmegen

Wil je een huis kopen in Hees Nijmegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hees Nijmegen . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hees.

Bekijk alle koopwoningen in Hees Nijmegen. Zoek je huurwoning in Hees Nijmegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hees is 5.036 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.311 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hees

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hees vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hees

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hees. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Nieuw-West in de gemeente Nijmegen.

Hees Heseveld Neerbosch-Oost Haven- en industrieterrein

Alle straten van Hees

Hees bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.