logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Galgenveld in Nijmegen

Begrijp de huizenprijzen in Galgenveld Nijmegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Galgenveld Nijmegen

Galgenveld is een buurt in de wijk Nijmegen-Oost en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 34.285 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Galgenveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 610.213 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 610.213
Percentage gezinnen met kinderen 13%

Verkoopduur woningen in Galgenveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Galgenveld is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Galgenveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Galgenveld.

Woningen recent verkocht in Galgenveld

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Galgenveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Galgenveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Galgenveld. Een portiekflat in Galgenveld komt het meest (34%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Galgenveld

In Galgenveld wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Galgenveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Galgenveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Galgenveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Galgenveld vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Huizenprijzen in Galgenveld Nijmegen

Starterswoningen in Galgenveld Nijmegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Galgenveld Nijmegen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Galgenveld Nijmegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Galgenveld Nijmegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Galgenveld Nijmegen

Wil je een huis kopen in Galgenveld Nijmegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Galgenveld Nijmegen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Galgenveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Galgenveld.

Bekijk alle koopwoningen in Galgenveld Nijmegen. Zoek je huurwoning in Galgenveld Nijmegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Galgenveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Galgenveld is 4.344 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Galgenveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Galgenveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Galgenveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Galgenveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Oost in de gemeente Nijmegen.

Bottendaal Galgenveld Altrade Hunnerberg Hengstdal Kwakkenberg Groenewoud Ooyse Schependom

Alle straten van Galgenveld

Galgenveld bestaat uit 51 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.