Huizenmarkt Tripscompagnie in Tripscompagnie (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tripscompagnie

Woningmarkt Tripscompagnie

Tripscompagnie is een buurt in de wijk Muntendam en plaats Tripscompagnie binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tripscompagnie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.987 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 399.987
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Tripscompagnie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tripscompagnie is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tripscompagnie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tripscompagnie.

Woningen recent verkocht in Tripscompagnie

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tripscompagnie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tripscompagnie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tripscompagnie. Een woonboerderij in Tripscompagnie komt het meest (83%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tripscompagnie

In Tripscompagnie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tripscompagnie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tripscompagnie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tripscompagnie
Binnenring: Nederland

Tripscompagnie waar ligt dat?

Woningen te koop Tripscompagnie

Wil je een huis kopen in Tripscompagnie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tripscompagnie . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tripscompagnie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tripscompagnie.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tripscompagnie.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tripscompagnie. Zoek je huurwoning in Tripscompagnie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tripscompagnie

Starterswoningen in Tripscompagnie zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tripscompagnie zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tripscompagnie zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tripscompagnie? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tripscompagnie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tripscompagnie is 2.015 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.212 euro).

Leeftijden Tripscompagnie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tripscompagnie vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tripscompagnie

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tripscompagnie. De buurt zelf valt binnen de wijk Muntendam in de gemeente Midden-Groningen.

Muntendam-west Muntendam-oost Muntendam Buitengebied oost Tripscompagnie Borgercompagnie

Alle straten van Tripscompagnie

Tripscompagnie bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.