Huizenmarkt Borgercompagnie in Borgercompagnie (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Borgercompagnie

Woningmarkt Borgercompagnie

Borgercompagnie is een buurt in de wijk Muntendam en plaats Borgercompagnie binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.141 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 427.141
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Borgercompagnie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borgercompagnie is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borgercompagnie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Borgercompagnie.

Woningen recent verkocht in Borgercompagnie

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borgercompagnie.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Borgercompagnie. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borgercompagnie. Een eengezinswoning in Borgercompagnie komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borgercompagnie

In Borgercompagnie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borgercompagnie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borgercompagnie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Borgercompagnie
Binnenring: Nederland

Borgercompagnie waar ligt dat?

Woningen te koop Borgercompagnie

Wil je een huis kopen in Borgercompagnie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borgercompagnie . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borgercompagnie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borgercompagnie.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Borgercompagnie.

Bekijk hier alle koopwoningen in Borgercompagnie. Zoek je huurwoning in Borgercompagnie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Borgercompagnie

Starterswoningen in Borgercompagnie zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Borgercompagnie zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borgercompagnie zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Borgercompagnie? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Borgercompagnie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borgercompagnie is 2.468 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.306 euro).

Leeftijden Borgercompagnie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borgercompagnie vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Borgercompagnie

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Borgercompagnie. De buurt zelf valt binnen de wijk Muntendam in de gemeente Midden-Groningen.

Muntendam-west Muntendam-oost Muntendam Buitengebied oost Tripscompagnie Borgercompagnie

Alle straten van Borgercompagnie

Borgercompagnie bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.