Huizenmarkt Muntendam-west in Muntendam (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Muntendam-west

Woningmarkt Muntendam-west

Muntendam-west is een buurt in de wijk Muntendam en plaats Muntendam binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muntendam-west. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 269.641 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 269.641
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Muntendam-west

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muntendam-west is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Muntendam-west kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Muntendam-west

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muntendam-west. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muntendam-west.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Muntendam-west. Een eengezinswoning in Muntendam-west komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Muntendam-west

In Muntendam-west wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Muntendam-west

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Muntendam-west (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Muntendam-west
Binnenring: Nederland

Muntendam-west waar ligt dat?

Woningen te koop Muntendam-west

Wil je een huis kopen in Muntendam-west? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muntendam-west . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muntendam-west alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muntendam-west.

Bekijk hier alle koopwoningen in Muntendam-west. Zoek je huurwoning in Muntendam-west? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Muntendam-west

Starterswoningen in Muntendam-west zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Muntendam-west zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Muntendam-west zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Muntendam-west? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Muntendam-west

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muntendam-west is 2.560 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.100 euro).

Leeftijden Muntendam-west

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muntendam-west vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Muntendam-west

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Muntendam-west. De buurt zelf valt binnen de wijk Muntendam in de gemeente Midden-Groningen.

Muntendam-west Muntendam-oost Muntendam Buitengebied oost Tripscompagnie Borgercompagnie

Alle straten van Muntendam-west

Muntendam-west bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.