Huizenmarkt Zuidbroek Buitengebied west in Zuidbroek (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuidbroek Buitengebied west

Woningmarkt Zuidbroek Buitengebied west

Zuidbroek Buitengebied west is een buurt in de wijk Zuidbroek en plaats Zuidbroek binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.615 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek Buitengebied west. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 430.311 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 430.311
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zuidbroek Buitengebied west

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidbroek Buitengebied west is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidbroek Buitengebied west moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidbroek Buitengebied west.

Woningen recent verkocht in Zuidbroek Buitengebied west

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek Buitengebied west. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidbroek Buitengebied west.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidbroek Buitengebied west. Een eengezinswoning in Zuidbroek Buitengebied west komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidbroek Buitengebied west

In Zuidbroek Buitengebied west wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidbroek Buitengebied west

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidbroek Buitengebied west (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidbroek Buitengebied west
Binnenring: Nederland

Zuidbroek Buitengebied west waar ligt dat?

Woningen te koop Zuidbroek Buitengebied west

Wil je een huis kopen in Zuidbroek Buitengebied west? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidbroek Buitengebied west . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidbroek Buitengebied west alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidbroek Buitengebied west.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuidbroek Buitengebied west. Zoek je huurwoning in Zuidbroek Buitengebied west? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuidbroek Buitengebied west

Starterswoningen in Zuidbroek Buitengebied west zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidbroek Buitengebied west zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidbroek Buitengebied west zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidbroek Buitengebied west? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidbroek Buitengebied west

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidbroek Buitengebied west is 4.024 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.672 euro).

Leeftijden Zuidbroek Buitengebied west

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidbroek Buitengebied west vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidbroek Buitengebied west

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidbroek Buitengebied west. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuidbroek in de gemeente Midden-Groningen.

Zuidbroek Bedrijventerrein Gouden Driehoek Zuidbroek Buitengebied west Zuidbroek Buitengebied oost Industrieterrein Zuidbroek

Alle straten van Zuidbroek Buitengebied west

Zuidbroek Buitengebied west bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.