Huizenmarkt Zuidbroek in Zuidbroek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuidbroek

Woningmarkt Zuidbroek

Zuidbroek is een buurt in de wijk Zuidbroek en plaats Zuidbroek binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.615 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 322.295 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 322.295
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zuidbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidbroek is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidbroek

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidbroek. Een eengezinswoning in Zuidbroek komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidbroek

In Zuidbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidbroek
Binnenring: Nederland

Zuidbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Zuidbroek

Wil je een huis kopen in Zuidbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidbroek . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuidbroek. Zoek je huurwoning in Zuidbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuidbroek

Starterswoningen in Zuidbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidbroek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidbroek is 2.447 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.949 euro).

Leeftijden Zuidbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidbroek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidbroek. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuidbroek in de gemeente Midden-Groningen.

Zuidbroek Bedrijventerrein Gouden Driehoek Zuidbroek Buitengebied west Zuidbroek Buitengebied oost Industrieterrein Zuidbroek

Alle straten van Zuidbroek

Zuidbroek bestaat uit 65 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.