Huizenmarkt Het Veen en omgeving in Zuidbroek (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Het Veen

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Het Veen

Het Veen is een straat in de plaats Zuidbroek binnen de gemeente Midden-Groningen . Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Veen in Zuidbroek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 430.311

Verkoopduur woningen in Het Veen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Het Veen is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Het Veen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Het Veen.

Woningen recent verkocht in Het Veen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Veen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Het Veen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Het Veen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Het Veen. Een eengezinswoning in Het Veen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Het Veen waar ligt dat?

Woningen te koop Het Veen

Wil je een huis kopen in Het Veen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Het Veen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Het Veen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Het Veen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Het Veen. Zoek je huurwoning in Het Veen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Het Veen

Starterswoningen in Het Veen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Het Veen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Het Veen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Het Veen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Het Veen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Het Veen is 4.024 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.672 euro).

Alle woningen van Het Veen in Zuidbroek

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Het Veen te Zuidbroek.

Adres Postcode Status
Het Veen 9 9636 TC Niet beschikbaar
Het Veen 3 9636 TC Te koop
Het Veen 1 9636 TC Niet beschikbaar
Het Veen 2 9636 TC Niet beschikbaar
Het Veen 6 9636 TC Niet beschikbaar
Het Veen 8 9636 TC Niet beschikbaar